Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ "ΚΥΚΛΟΙ ΓΟΝΕΩΝ"

Η πολύ ενδιαφέρουσα δράση «Κύκλοι Γονέων» συνεχίζεται με την 2η Συνάντηση την Κυριακή 21/4 και ώρα 18:00-19:30 στο Κέντρο Μελέτης «Happy Study».

Θέμα: «Διαμόρφωση προσωπικής ταυτότητας και έκφραση αντικοινωνικών και παραβατικών συμπεριφορών κατά την εφηβεία»

Τη συζήτηση συντονίζει η κ. Μαρία Κιούση:

(Bsc Ψυχολογία ΕΚΠΑ, Μsc Ψυχική Υγεία παιδιών και εφήβων, Σχολική Ψυχολόγος)

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής-Κρατήσεις Θέσεων: 211 4171 480

E-mail: info@happystudy.gr

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται  στο χώρο του Κέντρου Μελέτης Μαθητών Δημοτικού ΗAPPY STUDY, Καλυψούς 110-114, Καλλιθέα.

ΤΟ "HAPPY STUDY" ΣΤΟ KALLITHEA RUN 2024!

Το Κέντρο Μελέτης «Happy Study» έδωσε το παρών στο 12ο Kallithea Run, που πραγματοποιήθηκε χθες στην Καλλιθέα με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων όλων των ηλικιών!

Στο sponsor’s village, που είχε στηθεί στην Πλατεία Δαβάκη είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε από κοντά με γονείς και παιδιά, να “συστήσουμε” στον κόσμο το «Happy Study» και να συζητήσουμε για διάφορα θέματα. Παράλληλα, είχαμε τη χαρά να μας επισκεφθούν στο περίπτερο οι βουλευτές κ. Παύλος Χρηστίδης και κα. Άννα Καραμανλή και η εκπρόσωπος από το «Όραμα Ελπίδας», κα Ευτέρπη Κοστανταρογιάννη.

Μια πολύ όμορφη μέρα για την πόλη μας με πολλά χαμόγελα, έντονη αθλητική δράση και κοινωνικά μηνύματα!

Πολλά συγχαρητήρια στον Φιλαθλητικό Καλλιθέας και τον Δήμο Καλλιθέας για την άψογη διοργάνωση! Και του χρόνου!

Ελίνα Τζίβα-Μουστάκη και Παύλος Χρηστίδης
Ελίνα Τζίβα-Μουστάκη και Ευτέρπη Κοστανταρογιάννη
Ελίνα Τζίβα-Μουστάκη και Άννα Καραμανλή
Η κα Ειρήνη Μουστάκη κατά την απονομή επάθλων

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΡΑΣΗ, "ΚΥΚΛΟΙ ΓΟΝΕΩΝ"!

Μια εξαιρετικά χρήσιμη δράση, τους «Κύκλους Γονέων», ξεκίνησε το Κέντρο Μελέτης Μαθητών Δημοτικού «Ηappy Study» στην Καλλιθέα.

Το Κέντρο, σε συνεργασία με εξειδικευμένους ψυχολόγους, διοργανώνει δια ζώσης σεμινάρια Συμβουλευτικής Γονέων, τα οποία θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα και αφορούν θέματα ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων.

Η αρχή έγινε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, με θέμα «Παιδιά και έφηβοι στο διαδίκτυο και τις οθόνες» όπου οι γονείς μέσα από μια διαδραστική διαδικασία, είχαν την ευκαιρία να «εκπαιδευτούν» ώστε να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις προκλήσεις-κινδύνους της ψηφιακής εποχής.

Ο ρόλος του γονιού είναι μοναδικός, ίσως ο πιο σημαντικός, με σημαντικές ωστόσο απαιτήσεις, καθώς η ανατροφή του παιδιού χρειάζεται εκτός από το ένστικτο και γνώσεις.

Οι συναντήσεις μέσα από τη δράση «Κύκλοι Γονέων» έχουν στόχο να υποστηρίξουν τους γονείς στον δύσκολο ρόλο τους, ώστε να διαχειρίζονται καλύτερα τα ζητήματα της καθημερινότητας τους που σχετίζονται τόσο με τον γονεϊκό τους ρόλο, όσο και με το ίδιο το παιδί και την ψυχοσυναισθηματική του ανάπτυξη.

Στη διάρκεια των συναντήσεων, που θα συνεχιστούν τον Απρίλιο, τον Μάιο, τον Ιούνιο και ακολούθως το Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς κ.ο.κ., θα παρουσιάζονται και θα επεξηγούνται αναλυτικά ειδικά θέματα που αφορούν παιδιά και εφήβους σε ατομικό, οικογενειακό, σχολικό και κοινωνικό πλαίσιο.

Τις συζητήσεις συντονίζει η κ. Μαρία Κιούση: (Bsc Ψυχολογία ΕΚΠΑ, Μsc Ψυχική Υγεία παιδιών και εφήβων, Σχολική Ψυχολόγος)

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής-Κρατήσεις Θέσεων:

211 4171 480

info@happystudy.gr

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο χώρο του Κέντρου Μελέτης Μαθητών Δημοτικού «ΗAPPY STUDY», Καλυψούς 110-114 Καλλιθέα, Αθήνα.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ "HAPPY STUDY"

Εγκαίνια στο Κέντρο Μελέτης Μαθητών Δημοτικού HAPPY STUDY με την παρουσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Κώστα Ασκούνη.

Το Κέντρο Μελέτης HAPPY STUDY στην καρδιά της Καλλιθέας άνοιξε και επίσημα την πόρτα του για να υποδεχθεί τους μικρούς μαθητές . 

Στο HAPPY STUDY τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου θα διαβάζουν τα μαθήματα της επόμενης μέρας με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών. 

Μετά το τέλος της Σχολικής Μελέτης , υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης των παιδιών και δημιουργικής απασχόλησης τους εφόσον ζητηθεί από τους γονείς και τους κηδεμόνες τους . 

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο πατέρας Τιμόθεος του Ι.Ν Ευαγγελίστριας Χαροκόπου ενώ ως καλεσμένοι στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο πρώην υπουργός κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο βουλευτής κ Παύλος Χρηστίδης, η πρώην βουλευτής κ. Τόνια Αντωνίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Ηλιάδης,Γιώργος Μαργωμένος, Γιάννης Εμιρζάς, Αθηνά Εξάρχου, Παναγιώτης Γεωργούσης, Ανέστης Φωτόπουλος , ο αντιπρόεδρος της Μεσογειακής Αθλητικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Καλλιθέας κ. Παναγιώτης Δημάκος, η δημοσιογράφος κ. Ειρήνη Νικολοπούλου, η Πρόεδρος της MSC GREECE, κ. Χριστίνα Θεοδωρίκα και πολλοί αγαπημένοι φίλοι.

Ο νέος Δήμαρχος της πόλης μας Κώστας Ασκούνης που τίμησε με την παρουσία του το Κέντρο Μελέτης ευχήθηκε μια καλή και αποδοτική χρονιά για τους μικρούς μαθητές και τόνισε:

« Είμαι βέβαιος ότι σε αυτό τον πολύχρωμο χώρο , τα μικρά παιδιά θα συμπληρώνουν & θα ολοκληρώνουν τις γνώσεις τους πλάι σε έμπειρους δασκάλους και θα είναι πανέτοιμα με τις σχολικές τους υποχρεώσεις καθημερινά. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ HAPPY STUDY. 

✔ Πλήρης υποστήριξη των µαθητών στην καθηµερινή µελέτη µε την καθοδήγηση των

έµπειρων εκπαιδευτικών.

✔ Έλεγχος του επιπέδου γνώσεων των µαθητών και ξεχωριστή υποστήριξή τους ανάλογα

µε τις ανάγκες που προκύπτουν.

✔ Λειτουργία τµήµατος προετοιµασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Πρότυπα Γυµνάσια

για µαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δηµοτικού.

✔ Ολιγοµελή Τµήµατα.

✔ Φύλαξη µετά την Σχολική Μελέτη

Υπεύθυνη Σπουδών και Ιδιοκτήτρια είναι η Καλλιθεάτισσα Ελίνα Τζίβα-Μουστάκη, κόρη της πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Ειρήνης Μουστάκη.

Καλυψούς 110-114 τηλ. 2114171480.

happy1
happy