Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Summer Camp

Ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι γεμάτο παιχνίδια και δημιουργία! Το Summer Camp στο “Happy Study” θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Ιουνίου έως τις 9 Αυγούστου. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο της ρομποτικής, της ζωγραφικής, του θεάτρου, της μουσικής και πολλών άλλων δραστηριοτήτων.

Κατά τη διάρκεια του Summer Camp, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους μέσα από παιχνίδια, δημιουργικές ασκήσεις και ομαδικές δραστηριότητες. Θα καλλιεργήσουν τη φαντασία τους μέσα από ζωγραφική και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θα απολαύσουν το θεατρικό παιχνίδι, θα ανακαλύψουν τον υπέροχο κόσμο της μουσικής και θα εκφράσουν τον χορευτικό τους παλμό.

Επιπλέον, οι δράσεις μας έχουν στόχο να ενισχύσουν την ομαδικότητα, την κοινωνικότητα, την ενσυναίσθηση και την αξία της φιλίας.

  • Ρομποτική: Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο της τεχνολογίας και της ρομποτικής μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπου μπορούν να δημιουργήσουν και να προγραμματίσουν τα δικά τους ρομπότ.
  • Θέατρο: Μέσα από το θέατρο, οι μαθητές αναπτύσσουν τις εκφραστικές τους δεξιότητες και καλλιεργούν τη φαντασία τους.
  • Μουσική: Μέσα από μουσικές δραστηριότητες, οι μαθητές εξερευνούν τη μουσική ως έκφραση και μαθαίνουν να παίζουν μουσικά όργανα ή να τραγουδούν. Μέσω της μουσικής, αναπτύσσουν την αισθητική τους, βελτιώνουν τη συγκέντρωση και ενισχύουν τη δημιουργικότητά τους.
  • Ζωγραφική: Με την ζωγραφική αναπτύσσουν τη φαντασία τους, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα τους και βελτιώνουν την αισθητική τους αντίληψη.
  • Χορός: Ανακαλύπτουμε τη χαρά του χορού, ενθαρρύνοντας την κίνηση, την υγεία και την έκφραση του παιδιού μέσα από διασκεδαστικές χορευτικές δραστηριότητες.
  • Παιχνίδια: Διασκεδαστικά και δημιουργικά παιχνίδια.
  • Αθλοπαιδιές: Μια διασκεδαστική περιπέτεια αθλητικών δραστηριοτήτων, ενθαρρύνοντας την ομαδικότητα, τον ανταγωνισμό και την υγιή ανάπτυξη του παιδιού.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του Camp τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο τους και να μάθουν για τα επαγγέλματα τους!

Ωράριο: 08:30-15:00 με δυνατότητα φύλαξης στο τέλος της ημέρας
 
Τόπος διεξαγωγής: Καλυψούς 110-114, Καλλιθέα
 
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2114171480
 
Σας περιμένουμε στο πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό Summer Camp για τους μικρούς μας φίλους!